rispapper till vårrullar. Servera tillsammans med dipsåsen. DipsåsBlanda samman alla ingredienser och rör, eller skaka allt i en burk med lock, tills sockret har löst sig helt
Dela varje dubbelark på mitten med en vass kniv, det ska bli 8 vårrullar totalt. Skala löken. Skiva rödkålen och löken supertunt, använd en mandolin eller en osthyvel
Dipsåserna varierar men vi har två favoriter, Nouc cham och Hoisin sesame ginger. 5½msk sötning8cl hett vatten6cl fisksås2tsk risvinäger2msk färskpressad lime2 pressade vitlöksklyftor1 färsk chili finstrimladBlanda allting i en skål och servera som dipsås till vårrullarna
Blanda samman alla ingredienser till en av dipsåserna (eller båda) och vispa tills sockret löst sig. Vietnamesiska vårrullar passar bra till förrätt, på buffén eller som en liten kvällsrätt
Till fisken och vårrullarna hade vi lite olika dipsåser, inlagd ingefära och wasabi. Jag hade ett öppnat paket med rispapper och gjorde därför ett par vårrullar även om jag svor en aning efterom arken gått sönder lite och var svåra att fylla