Vårrullar fyllning recept

Kinesiska vårrullar

Kinesiska vårrullar

Lägg fyllningen på vårrulleplattan, vik in höger och vänster kant och rulla ihop vårrullen. Blanda ihop vetemjöl med vatten och pensla vårrullarna
Vietnamesiska vårrullar med dippsås

Vietnamesiska vårrullar med dippsås

Beroende på hur mycket fyllning du använder i varje, kan du antingen äta dem med kniv och gaffel och hälla såsen över men gör dem gärna lite mindre och dippa direkt i såsen
Vietnamesiska vårrullar med 3 dippsåser

Vietnamesiska vårrullar med 3 dippsåser

Linda in nudlar och annan fyllning i salladsblad och lägg med skarven ner. Vietnamesiska vårrullar fyllda med räkor, mynta, koriander, glasnudlar matchas såklart med dippsåser av rang
Älskade vårrullar

Älskade vårrullar

Använd ett matskeds mått för att lägga på fyllningen längst ner i mitten på arket. Jag tog en stavmixer och mixade hälften, blandade om väl och fick vårrullar med tuggmotstånd, som både hade finfördelade grönsaker och några bitar
Thai vårrullar

Thai vårrullar

Lägg en rågad matsked fyllning på ett hörn av varje degark, vik det runt fyllningen. Vårrullar kan nu frysas om du inte äter samma dag
Vårrullar med färs- och svampfyllning

Vårrullar med färs- och svampfyllning

Pensla kanterna med äggvita och lägg en klick fyllning på mitten. Strimla purjolöken fint. Skala och finhacka vitlöken och hacka svampen
Vegetariska vårrullar

Vegetariska vårrullar

Lägg liten fyllning på ett av arken. Fritera/stek vårrullarna i olja tills de fått en fin gyllenbrun färg
Vårrullar

Vårrullar

Låt fyllningen kallna helt innan du fyller vårrullarna. För lite sen gjorde jag vårrullar för första gången
Färska vårrullar

Färska vårrullar

Vik upp höger- och vänsterkanterna av pappret in över fyllningen och rulla sedan ihop paketet så tätt du kan
Vårrullar med kålsallad

Vårrullar med kålsallad

Lägg lagom med fyllning i varje ark och forma till en vårrulle (nästa gång försöker jag göra dom mindre) och lägg på en plåt
Vegetariska Vårrullar med glasnudlar

Vegetariska Vårrullar med glasnudlar

stekning av fyllningen. Vårrullar kan man bli sugen på ibland, tycker dock inte det är så spännande att stå och fritera dem hemma men det händer
Vårrullar

Vårrullar

Igår gjorde jag vårrullar för första gången, fattar inte att jag inte gjort det förut. Visst jag har gjort sådana med rispapper som ska ätas kalla men igår var första gången jag friterade vårrullar
VÅRRULLAR (Glutenfria)

VÅRRULLAR (Glutenfria)

Servera dom sedan med en vitkålssallad, lite soyaoch thai sweet chili sauceDetta rispapper använde jag till vårrullarna, går att köpas i en asiatisk butik
Vårrullar

Vårrullar

Hacka till sist räkorna och blanda i men hetta inte upp fyllningen. Det var längesedan jag gjorde egna vårrullar men ååh vad gott det är
Vårrullar

Vårrullar

Vik in kortsidan över fyllningenVik in kanterna, pensla resten av filodegen med lite äggvita och rulla ihop till en vårrulleFritera dom i en fritös eller i en stekpanna med några dl oljaVänd när de blivit gyllenbruna och fritera dom en minut till på andra sidan Vårrullar
Goda vårrullar

Goda vårrullar

Ta då upp det, lägg på den blöta handduken, lägg fyllning på mitten. Goda vårrullar – enkelt, billigt och gott
Enkla vårrullar

Enkla vårrullar

Lägg fyllningen på vårrulleomslag. Blötlägg nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skär dem i 1 cm stora bitar