Vårrullar ingredienser recept

Vietnamesiska vårrullar med dippsås

Vietnamesiska vårrullar med dippsås

Blanda alla ingredienser i ordningen ovan och häll sedan i en skål att dippa i jämte vårrullarna eller häll direkt över
Fräscha vårrullar

Fräscha vårrullar

De här rullarna får mig varje gång att tänka på Bangkok var en mysig, familjeägd restaurang serverade vietnamesiska vårrullar som var utsökta, så goda
Vårrullar

Vårrullar

Blanda alla ingredienser till smeten som ska hjälpa vårrullarna att fästa. För lite sen gjorde jag vårrullar för första gången
Färska vårrullar och min tur att laga middag.

Färska vårrullar och min tur att laga middag.

Kokade riset före och blandade därefter alla ingredienser direkt på hällen. Har verkligen längtat efter färska vårrullar, eller vietnamesiskavårrullar som de ibland kallas
FÄRSKA VÅRRULLAR - ALLT ANNAT ÄN JULMAT

FÄRSKA VÅRRULLAR - ALLT ANNAT ÄN JULMAT

Färska vårrullar kanske inte är den mat man först och främst tänker på när man pratar om vintermat. Blanda ingredienserna och rör runt så att sockret löser upp sig i såsen
Vårrullar med färsfyllning

Vårrullar med färsfyllning

Blanda alla ingredienserna, så den får stå till sig lite. Tyckte det var ett rätt härlig program och fick sånt sug efter vårrullar som de gjorde
Goda vårrullar

Goda vårrullar

Ingredienser. Goda vårrullar – enkelt, billigt och gott. Oljan ska vara så väl tilltagen att den kommer täcka vårrullarna
Vietnamesiska vårrullar

Vietnamesiska vårrullar

Blanda samman alla ingredienser till en av dipsåserna (eller båda) och vispa tills sockret löst sig. Vietnamesiska vårrullar passar bra till förrätt, på buffén eller som en liten kvällsrätt
Små vårrullar med kyckling

Små vårrullar med kyckling

Blanda ihop ingredienserna till dipsåsen. På kvällen däremot smyger suget på att laga mat fram och nyligen gjorde jag supergoda krispiga små vårrullar med kyckling till förrätt
Koreanska vårrullar

Koreanska vårrullar

Tillsätt de andra ingredienserna och blanda runt allt. Om man idag är sugen på något som absolut inte är klassisk midsommarmat så kan jag tipsa om de här goda koreanska vårrullarna som jag gjorde häromdagen
Vårrullar med sötsur dipp

Vårrullar med sötsur dipp

Ingredienser Portioner. 4 Vårrullar 4 port ris, gärna jasminris 280 g böngroddar 1 rödlök ca 300 g morötter 75 g sockerärtor 2 tsk vitvinsvinäger 2 1/2 msk olja salt och peppar ca 400 g kycklingfärs 2 msk japansk soja 270 g filodeg bakplåtspapper 1 msk sesamfrön Sötsur dippsås 1 lime 1 dl hoisinsås 1/2 tsk sambal oelek 1 tsk japansk soja 1 msk sesamfrön Till servering 100 g råkostsallad Lägg till i inköpslistan
Thailänska vårrullar (Po Pia Thot)

Thailänska vårrullar (Po Pia Thot)

blanda alla ingredienser till fyllningen och stek den i matolja. Fritera vårrullarna i olja med neutral smak på hög värme tills de har fått en gyllengul färg