Har verkligen längtat efter färska vårrullar, eller vietnamesiskavårrullar som de ibland kallas. Jag lovade att laga middag mot utebliven arbetsinsats med ovanstående arbetsredskap
Lagadevårrullarna som förrätt till vår pork bun kväll. De här rullarna får mig varje gång att tänka på Bangkok var en mysig, familjeägd restaurang serverade vietnamesiska vårrullar som var utsökta, så goda
Kanske har jag tidigare berättat att jag ofta lagar asiatiskt, gärna äter asiatiskt ute (om det finns bra asiatiska restauranger) och har regelrätta perioder där jag kan laga asiatiskt flera dagar i rad
Varit och handlat en sväng och inte minst lagat mat. Sedan var det dags att rulla vårrullarna och det var första gången för mig och jag är ingen expert men provade mig fram och fick in snittsen efter en stund
På många kantonesiska restauranger är dim sum-menyn lång och omfångsrik, med rätter som stekta eller ångkokta dumplingar, vårrullar, ångkokta köttbullar, kycklingfötter och fluffiga, fyllda vetebullar
Definitivt en rätt jag kan tänka mig laga igen. World vegetarian day fyllde 40 år i söndags och det hyllas med ett spännande bud innehållandes ingredienser till en jättesnabb vegetarisk vardagsrätt
Smakerna är desamma som vietnamesiska vårrullar men salladen går betydligt snabbare att göra. Salladen kan med fördel lagas ett par timmar före servering så hinner smakerna utvecklas ytterligare