Där i doppar du rispapperna ett efter ett i några sekunder och lyft upp försiktigt med en sked. Det är alltså inte friterade kinesiska vårrullar som annars är det vanliga, utan de äts färska
Vårrullar görs av filodeg och friteras. I kväll hade jag till exempel inte hintat om att jag skulle göra färska vårrullar, utan hon överraskades när hon slog sig ned vid matbordet
Blötlägg ett rispapper enligt förpackningen. Fritera eller servera vårrullarna som de är. Har du ingen fritös går det bra att fritera i en kastrull eller i en stekpappa med höga kanter
Rispapper. Första gången som jag gett mig på att friteravårrullar och resultatet blev helt okej. Se till att rullen blir tätt och pressa ur luften så den inte läcker när den friteras
Jag hade ett öppnat paket med rispapper och gjorde därför ett par vårrullar även om jag svor en aning efterom arken gått sönder lite och var svåra att fylla
Nem är vietnamesiska vårrullar som görs på en sorts rispapper istället för vårrulledeg. Rispapper (finns på asiatiska matvarubutiker, alternativt kan man använda vårrulledeg)
Vietnamesiska vårrullar i vintertappning. rispapper. friterade halloumi- eller tofutacos. rispapper. Najs som en förrätt, middag i mellandagarna eller som en del i plockmatsbuffé