Servera dom sedan med en vitkålssallad, lite soyaoch thai sweet chili sauceDetta rispapper använde jag till vårrullarna, går att köpas i en asiatisk butik
Färska vårrullar kanske inte är den mat man först och främst tänker på när man pratar om vintermat. Men skulle ändå rekommendera er att göra dessa, för godare vårrullar får man leta efter
Vad jag kommer ihåg har jag inte ätit vårrullar sedan jag var i Thailand i våras. Vårrullar är något som jag tycker är väldigt gott och det är inte speciellt svårt att göra själv
, (Till saken hör att han aldrig äter vårrullar när har ätit thai/kinesiskt någonstans). Här behöver övning helt klart för att få till perfekt snygga vårrullar
Det blev alltså en kompromiss och lite av en enklare variant av vårrullarna som jag ville göra. Men det blev en oklar maträtt rent generellt med den här blandningen av både stekt svamp, avokado, lime och andra thai flavours haha
Vårrullarna. Thai basilika. Thai basil. Eftersom att vi inte använde några mått så kommer jag bara skriva ner ingredienserna och sen får man själv prova sig fram
Vi beställde mat från thaikrogen runt hörnet och festade till det med vegetariska vårrullar, gryta med röd curry och thaibasilika och pad thai med tofu (vill man göra egen pad thai har jag ett grymt recept här)