Låt vårrulledegen tina under fuktig handduk. Vårrullar kan nu frysas om du inte äter samma dag. Fritera vårrullarna i solrosolja tills de fått en gyllengul färg, Servera på fat med söt chilisås
Ta fram vårrulledegen från paketet och lägg ut några ark i taget framför dig. Fantastiskt goda och krispiga vårrullar med chili, lime, citrongräs och koriander som garanterat gör succé på middagsbordet
Täck vårrulledegen med en fuktad handduk. Vårrullar med kyckling och svamp – gör så här. Att dricka till vårrullar Crudo Cataratto Zibibbo Organic 2016, Italien, 79 kr. vårrulledeg, 12,5 x 12,5 cm eller 12 ark 22 x 22 cm. Ingredienser 500 g kycklingfärs 1 msk smör, + 1 msk + 1 msk 2 vitlöksklyftor 1 tsk salt 200 g ostronskivling 300 g vitkål 1 rödlök 2 morötter 0,5 dl ostronsås 2 msk ingefära, riven 1 msk risvinäger 50 ark vårrulledeg, 12,5 x 12,5 cm eller 12 ark 22 x 22 cm Pensling
20-23 ark vårrulledeg, ca 12 x 12 cm 50 g glasnudlar, tunna 250 g kycklingfärs olja, till stekning 150 g vitkål, strimlad 150 g morot, riven 1 klyfta vitlök, stor riven 1 röd chilifrukt, finhackad 1 msk färsk ingefära, riven 1,5-2 msk ostronsås 2 msk japansk soja rapsolja, till stekning/fritering av vårrullarna salt svartpeppar, nymalen
2 ark av vårrulledeg fryst. Skär upp nougaten i 2 rektangulära bitar lika stora som ett lillfinger. Lägg det i mitten på ett ark och rulla till en vårrulle
Vårrulledegen har jag köpt i en asiatisk butik, det är riktigt tunna ark och blir fantastisk gott. Receptet på brödet får ni sen (det blev otroligt gott) för nu ska ni få receptet på mina goda vårrullar som var en del av fredagsmyset