Fritera/stek vårrullarna i olja tills de fått en fin gyllenbrun färg. Om du vill frysa vårrullarna är det lämpligt att det görs innan de doppats i olja och friterats/stekts/gratinerats
dessa små vegetariskavårrullar passar perfekt som plockmat på buffébordet. Friterad blomkål är också ett passande vegetariskt alternativ på buffébordet
Igår kväll när jag satt här hemma i soffan så blev jag så sjukt sugen på vårrullar. Jag kom på att jag hade rispappren i skafferiet som jag köpt för länge sedan då jag velat testa att göra egna vårrullar men det har aldrig blivit av
Vårrullar är något som jag tycker är väldigt gott och det är inte speciellt svårt att göra själv. Idag gjorde jag en vegetarisk variant som jag dippade i sweet chilisås
Vegetariskavårrullar. Vårrullar passar ju riktigt bra som picknickmat. Vegetariskavårrullar. Vårrullar kan man ju variera efter sitt eget tycke och smak, men här kommer mitt tips på fyllning
För lite sen gjorde jag vårrullar för första gången. Jag älskar vårrullar och när jag hitta detta recept så blev jag överlycklig för det verkade så enkelt