vad gott det var, Wille tänkte dra isigen TREDJE rulle…. Dethär receptet har jag hittat hos kyrddburken, snodde det rätt av, men gjorde enegen kebabsås
För en gång skull kan ni själv få välja vad er kebabrulle ska innehålla. Börja med att lägga aluminiumfolie som ärlite större än brödet, lägg på brödet och bre på rikligt med sås
Hur bra är då verkligenmaten, och vadärdetegentligen som är så bra. För det första ska det konstateras att dethärär gatumat och typen av rätter på menynliggerilinje med det
Jag hoppas verkligen att denhärhösten kommer bli fylld av föreläsningar och utbildningar (villni boka mig så läs här om vad jag kan hjälpa er med och prata om/utbildakring
Jag fick dock ta mer mjölk än vad som stod i ursprungsreceptet. Smakade lite som brödettillkebabrullen man drog isigsent på kvällarna efter krogennär man var ung
Eftersom jag är helt förälskad imin nya brödrullevariant så var jag tvungen att testa göra den som en slags kebabrulle eller fajitasrulle (kanske kallas olikaberoende på vad du fyller den med
Jag använde min kebabkrydda jag smällde ihophär också i all hast blir så mycket godare än köpt och man vet vad som finnsi för vem vet vad allt betyder på köpepåsarna betyder
För plötsligtärdet så enkelt att baka nånting, vare sigdetärpizza, pitabröd, frukostfrallor eller stort tunnbröd tillenkebabrulle, vaddetblir handlar ju bara om hur man bakar ut degen, och denärinte svår att göra
Jag vet vad jag behöver jobba på och hur jag ska ta migdit. Därefter fastade jag fram tillträningen på måndagen och har kört på med periodisk fasta och träning hela veckan med bra tryck ikroppen