Man tar vadmanhar. Nu var det ett tag sen jag tillagade den här goda pastarätten och jag följde inte direkt nåt recept (men fick inspiration efter att ha kikat runt på Allt om Mat ), så i ärlighetens namn är jag inte helt säker på vad jag hade i
Där har ni två stycken välsmakande fiskanrättningar som sagt och jag hoppas ni provlagar dessa och om ni gör det så kom gärna med feedback och säg vad ni tyckte
Ni vet, där det serverade lite annan mat än vadman var van vid hemifrån. Mums vad gott, vad jag vill minnas var det mindre sälta och syra i den från minnenas bank men likväl fullgott substitut
ibland går allt på räls och ibland måste jag tvinga i väg mig för att inse vad jag mår bra av. Då kommer känslor in såsom -"men jag har ätit för mycket god mat", som om det skulle vara felet
) från gårdarna i närheten kom fram till stenmuren för att kolla vad vi hade för oss. Om man vill fika på norra Öland kan vi rekommendera Kaffestugan i Böda som har eget kafferosteri
Fettucine alfredo variationAlla goda ostar, vad gör man om man inte hinner äta upp dem. * Ta fram smöret en timme företillagning* Koka pastan enligt anvisningar* Blanda smör, riven och mosad ost med en gaffel* När integrerat, häll i grädde och mosa lite till* När pastan är klar, häll av vatten och häll i pastan i röran, rör tillssåsenhar smält* Peppra, salta och smaka ev av med lite sherry* Garnera med valnötter, ruccola eller hackade tomater exempelvis