Du bestämmer själv vad du tycker är gott, inte jag. Såsen är rätt syrlig och om det inte är er kopp te kanman använda lingonsylt istället för frusna lingon eller söta såsen med lite honung
Jag har provat och druckit viner från David Léclapart vid ett par tillfällen tidigare och alltid gillat vad jag provat men känt att det varit en aning ungt
Och den här gjorde jag till Mig själv igårkväll, vad gör man inte för sina läsare. Provade ett nytt recept på Mina matgäster med färska fikon till fredagens dessert…
Hur du gör med det det beror på vad du tillreder. Atair, som tillverkar flytande pektin, har på sin hemsida förutom tips och råd recept, vilka mankan utgå ifrån
Vadkan det vara tror ni. Hursomhelst – Vår Kokbok är boken man ska ta fram om man vill veta hur man ska frysa in rabarber, koka potatis, göra en bottenredning, stycka en kyckling eller, som i mitt fall just nu – Vad i hela friden ska jag göra med alla äpplen