Den gravade laxen från julbordet fick sällskap av några stackars överblivna ansjovisfiléer, kokt potatis och drösvis med dill, och vips blev det en riktigt läcker pudding för fyra personer
Ketchup, majonnäs, milda mat, mjölk, grädde, salladsdressing, marinader, socker och annat man ha i maten som smakförstärkarekan, utan att man är medveten om det, göra att du äter upp till flera hundra kalorier extra per dag
Jag har hört många argument när det gäller vadman inte "kan äta" och inom LCHF är den vanligaste kommentaren för folk som inte äter LCHF att de inte kan det för det är ju så mycket fett
Den innehåller det mest grundläggande som mankan behöva veta för att leva just hälsosamt, både vad gäller allmänna tips och råd och dagens olika mål mat
Vad hade jag för val, så fram med vattenslang, handskar, hink och svamp. Allt varvades i en ugnsform och var en smidig rätt men kanske inte den vackraste att se på
Till färsen föredrar jag mjuka tortillabröd, vilka jag också har i frysen, och olika sorters färska grönsaker, lite efter vad jag har hemma, men oftast blir det grönsallad, majs, paprika, gurka och tomat
Gärna tips på vadmankan äta fredag/lördagkvällar som inte innehåller för många kalorier. Här kommer lite exempel på vad jag äter och en sak som ni kommer förstå är att jag inte gör så stor skilnad i middag, lunch och frukost utan skulle kunna äta ett stort varmt mål till frulle så målen är rätt snarlika
Vad är kefir. Om man gör mycket mjölkkefir och får mycket extra kefirgryn kanman använda en del av mjölkkefirgrynen för att göra vattenkefir, men observera att då slutar grynen växa till sig
men jösses vad fort det går. behöver jag tala om att det var vansinnigt smarrigt Pannacotta kan ju göra på diverse olika vis, men den här varianten tycker jag var otroligt god
Vad gör man då. Tack och lov för färdigköpt smördeg, kan rädda vilken fikastund som helst och eftersom det inte fanns tid för att fixa egen vaniljkräm (som du annars hittar recept på HÄR) eller mandelmassa så fick färdigköpt Marsánkräm och mandelmassa duga