Vad kan man servera för sås till ryggbiff recept

Ryggbiff, hasselbackspotatis och rödvinssky…

Ryggbiff, hasselbackspotatis och rödvinssky…

(beroende på vadför fond man använder får man använda olika mycket. Det hela serverades med smörlungad kompott av sugarsnaps, rödlök, stavad morot och körsbärstomater samt ett jäkla mustigt och gott rödvin
Fläskfilé, rösti och champinjonsås

Fläskfilé, rösti och champinjonsås

Jag köper alltid HELA konserverade och skär dom i skivor själv, just för att de färdigskivade på burk är för stora, fladdriga o mörka…
Bali och den goda maten!

Bali och den goda maten!

Men för Ankis del så fanns det mycket att välja mellan och efter som hon inte delar sin makes smak vad gäller chili så vann Balis kök

Marockansk lammgryta med aprikoser

Precis vad du gör med lammet i dagen gryta. Oftast tillsätterman även torkad frukt, vilket faktiskt höjer smakerna på köttet
Nyårsfirandet

Nyårsfirandet

Smaken var supergod, men det var svårt att lista ut vad det var i. Smälte vanlig Marabou Mjölkchoklad till barnen, men mankan ju ta vilken choklad man vill
Intervju med Johan Kentemo

Intervju med Johan Kentemo

Vad tycker du om detta evenemanget. Vad har du för råd till nya grillare. Vad finns för framtidsplaner för dig när det gäller grillning /bbq
Intervju med Anders Thorstensson

Intervju med Anders Thorstensson

Morgan Lundin, Christian Nordahl, Mathias Gustavsson, Per Erhlund, Cramby… Vad gäller hamburgare så är det ju givet Stefan Falk, , som lärt mig nästan allt jag kan
Intervju med Peter Igelhammar

Intervju med Peter Igelhammar

Vad tycker du om detta evenemanget. Vad har du för råd till nya grillare. Vad har du för andra intressen förutom grill /bbq
Plankstek

Plankstek

Dagens inlägg blir mer en uppspaltad beskrivning av vad som behöver göras och vad som är gott när man lagar plankstek
Sommarmat

Sommarmat

Jag tar vad jag har hemma och mixar glatt en överbliven chorizio med ett par prinskorvar och en halv skiva grillad ryggbiff
Bearnaisesås

Bearnaisesås

Jag kommer att göra det igen, jag tror att jag vet vad jag gjorde för fel. Men vad hände sedan. Sedan tillsatte jag äggulorna och vispade såsen kraftigt på svag värme, jag har induktionsspis vilket gör att mankan få en mycket låg värme men har man inte det bör man använda vattenbad