(beroende på vadför fond man använder får man använda olika mycket. Det hela serverades med smörlungad kompott av sugarsnaps, rödlök, stavad morot och körsbärstomater samt ett jäkla mustigt och gott rödvin
Oftast serverar jag den med enbart bearnaisesås, men nu föll valet på två såser istället, nämligen kantarellsås och bea, (kan inte vara utan den, (Lohmanders))
Tyvärr tycker jag inte att Farang riktigt höll vad mina förväntningar utlovat. Garnera med strimlor av skogsöronsvamp, den karamelliserade löken, den krossade rostade löken och den på diagonalen skivade salladslöken
Smaken var supergod, men det var svårt att lista ut vad det var i. Smälte vanlig Marabou Mjölkchoklad till barnen, men mankan ju ta vilken choklad man vill
Morgan Lundin, Christian Nordahl, Mathias Gustavsson, Per Erhlund, Cramby… Vad gäller hamburgare så är det ju givet Stefan Falk, , som lärt mig nästan allt jag kan
Jag kommer att göra det igen, jag tror att jag vet vad jag gjorde för fel. Men vad hände sedan. Sedan tillsatte jag äggulorna och vispade såsen kraftigt på svag värme, jag har induktionsspis vilket gör att mankan få en mycket låg värme men har man inte det bör man använda vattenbad