Idag har vi nämligen vad som kallas d-dag (ledig från skolan för att plugga), så för att fly undan den dystra pluggverkligheten la jag och systern lite extra tid på att laga mat, hehe
Här kommer lite exempel på vadjag äter och en sak som ni kommer förstå är att jag inte gör så stor skilnad i middag, lunch och frukost utan skulle kunna äta ett stort varmt mål till frulle så målen är rätt snarlika
Jag hoppas att du känner att inlägget har varit matnyttigt och att du tar med dig ny kunskap. Om man ska prioritera några tillskott som extra viktiga så skulle jag rekommendera jod, selen och zink vid problem med sköldkörteln
Den mat vi äter innehåller inte samma näring, maten innehåller mycket gifter och annat som inte är meningen att vi ska stoppa i oss, maten processas på olika sätt och kemiska reaktioner påbörjas och avbryts hej vilt vilket leder till att strukturen i produkten förändras
När jagska laga mat, vadjag än ska laga, kollar jag igenom vad det finns för rester. Det du ser ovan är vadjag brukar ha att jobba med när jagska använda mina rester
Vad gäller mat och godsaker eftersträvar jag en balans i livet. I nya boken Hälsosam matför en friskare mage kan vi läsa hur allt hänger ihop vad gäller vår matsmältning och får inspiration på hur man kan fylla sitt skafferi och ta till vara råvarors innehåll genom att grodda, torka och fermentera
Tiden finns inte att vi ska behöva tänka ut vad vi skaäta från dag till dag samt handla hem det. Allt för att vi båda ska veta vad den andra vill göra träningsmässigt
Jag som arbetar inom förskolans värld kollade lite på livsmedelsverkets hemsida idag… Jag vill gärna hålla mig ajour med vad de rekommenderar till barn
Det bästa jag kan göra för att skapaförståelseför hur pass transformerande en kort kostomställning på bara tre veckor kan vara – är att låta deltagarna av onlineprogrammet själva berätta om det jobb de lagt ned på sig själva och vilken effekt det haft…