Det var en fin revbensrad (så ska det se ut ICA, och inte ett halvknäckt stycke med en massa köttslamsor som hänger som en stor "jag vet inte vad"), två skivor lagom marmorerade entrecôteskivor och en bit gryèreost
Men vadär det då som tar slut i skålarna, vad öses upp med rågade högar på tallriken, vilka munsbitar fightas man om till sista biten i en ekande tom skål
Frågan är snarare vad man inte kan använda det till. Vad kan man då använda örtsaltet till. Gör en enkel tomat- och löksallad och avsluta med saltet och samma riktigt goda olivolja
Det var lättare att bestämma vad som skulle lagas ikväll. Lördag igen och efter en dag med både innebandy match och fotbollscup, så är det skönt att få krypa ner framför tv
Vad du än gör, glöm inte några varm med saltkvarnen när du serverar. En grillad sandwich är alltid rätt, idag med kräftor i kombination med dijonsenap och varm avacado
En glass ärlovad och lite mat till kvällen, och vår sista middag, ska inhandlas. En hickory och en smokey, vi trodde att de skulle påminna om varandra och för att reda ut vilken som smakade vad penslades kvällens ribs med de två olika
Då undrar ni – vadär det där för köttberg. Det är ju bara mungbönor. Så snabb så att jag (med viss rutin) sätter på plattan det första jag gör när jag kommer in i köket
Då medelåldern är hög på detta hotell så kan jag bara konstatera att även den äldre generationens engelsmän med hull och år har anammat den moderna tekniken med läsplattor mycket mer än vad jag har sett i Sverige
Vad brukar du ha på grillen. Fisk passar utmärkt på grillen, varför inte testa på att grilla lax. Servera med en god Tomat och löksallad, tomater och gul lök i skivor, ringla över lite balsamicocreme, olivolja, flingsalt, svartpeppar och klippt gräslök