Nästa gång ska jag ha i mer mjöl och se vad som händer, förtyvärr blev de ganska platta. Men härom morgonen tog jag mig för med yttreligare ett brödbak - rågbitar
Så det är väl inte mer än rätt att vi ska bjuda er på två recept idag, eller vad säger ni. förär det något som vi gör så mycket mindre på sommaren så är det just att baka, det finns nästan överhuvudtaget inget sug efter det då
vad som finns hemma. Här kommer dagens middagstips. Strunta i sesamfrön eller byt ut mot något annat som kryddor, örter, nötter eller kanske lite vetegroddar
Vadär "granola". ' så går försäljningsstatistiken upp, är det så. Om jag har rätt, så är det ju inte möjligt att säga något verkligt vetenskapligt mot vegetarianismen
Brödet går med fördel att ätas till frukost med något nyttigt pålägg, till soppa eller vad man nu använder sitt bröd till idag – en betydligt nyttigare variant om man vill undvika mycket kolhydrater
Ibland behövs mindre åtgärder än vad man tror. Öka ditt intag av magnesium genom att äta mer av gröna grönsaker, råris, valnötter och mandel, solrosfrön, linser och vetegroddar som alla har höga värden av magnesium
Det märks verkligen att jag inte har arbetat på några dagar för jag kunde inte hålla mig för att leka loss i köket idag och vad som började på en linje fick snabbt en helt annan väg
Dessutom, vadär hemtrevligare än doften av nybakat bröd. Degvätskan kan ju bytas ut mot vad man tycker passar, likaså mjölsorterna kan varieras med vad man tycker