Baka därefter ut bullar i den formation du önskar, ex "klassiska bullar" genom att göra en rulle som du sedan skär bitar av och lägger på plåt, eller varför inte snurror, snäckor - eller kanske en fläta
Till VANILJBULLAR blandar du socker och vaniljsocker först och sedan strör du över det. 12 tsk vaniljsocker till vaniljbullar. Fläta ihop dem löst och lägg på bakplåt att jäsa till nästan dubbelstorlek i ca 25 minuter
Just så blev det med vaniljkrämen i vaniljbullarna. Alltså, jag brukar inte gilla när kanelbullar och dyligt är underbakat, men kanelflätan råkade bli just det och jösses vad god den var
När jag sen såg en smarrig vaniljkrans på Instagram bestämde jag mig för att göra en kanelkrans (eftersom jag tycker bättre om kanelbullar än vaniljbullar)
Sen viker du degen på mitten och sen använder du en pizzaslice eller en kniv och skär lite avlånga bitar fast lite bredare , när du skurit upp alla pinnar så tar du ena biten och skär i mitten inte hela vägen men nästan o dela i sen fläta ihop dom
Rulla, fläta, gör bullnystan eller något annat gott. Så igår gjorde jag mumsmums, och idag har jag bakat vaniljbullar och så råkade det bli en morotskaka också, Det var inte alls meningen men har man morötter som sjunger på sista versen så måste man ju rädda dem
Baka därefter ut bullar i den formation du önskar, ex "klassiska bullar" genom att göra en rulle som du sedan skär bitar av och lägger på plåt, eller varför inte snurror, snäckor - eller kanske en fläta