Ingredienser Portioner. 30 st 50 g smör 5 dl mjölk 50 g jäst 1 1/2 dl socker 2 tsk malen kardemumma 1 krm salt ca 15 dl vetemjöl Fyllning 200 g rumsvarmt smör 1 1/2 dl socker 1/2 dl vaniljsocker Till pensling 1 ägg 4 msk hackad sötmandel 4 msk pärlsocker 4 - 4 1/2 tsk vatten Glasyr 2 dl florsocker 4 - 4 1/2 tsk vatten Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Laktosfri chokladmjölk 10
Pistage- och vaniljbullar 150 g rumsvarmt smör. Snart är den här – Kanelbullens Dag (4. e oktober). Då utsätts vi av kanelbullsdoften vart vi än vänder oss och det blir svårt att låta bli att ta en
Värm mjölken tills den blir fingervarm, ca 37 grader. Smula ner jästen i en bunke. Rör ner mjölken och tillsätt socker, nymald kardemumma, vetemjöl special, smör och salt