Skär ut långa strängar med en sporre, twista och snurra. Kör alla ingredienser i en köksassistent med krok och arbeta ihop degen långsamt cirka 5 minuter. Lägg bullen på plåt med bakplåtspapper, täck med plastfolie och låt jäsa ordentligt minst 90 minuter. 150 g ljus sirap
Tillsätt kardemumma, salt, sirap och socker och rör så att jästen smälter. Något som alltid är bra att ha i frysen är bullar, så igår bakade jag en sats vaniljbullar
Knåda ut degen till två fyrkanter och bred bregott över dem med en smörkniv. sirap. Ringla över sirap och strö ett rejält lager hemmagjort vaniljsocker (se recept här)
Börja med ett pass på gymmet med brudarna för att sedan ta en frukost med dem på fiket. Det innehöll både kesella och sirap vilket inte är så vanligt, i alla fall inte kesella
Några kallar dom solskensbullar, andra vaniljbullar och någon sockerbulle, som jag gör. Saftiga och fluffig med massor av vaniljkräm som bara smälter i munnen