Garnera medhallon innan servering. Här har jag provat med vaniljsmak, mums enligt mig. Ingredienser för 4 personer3 dl vispgrädde1 gelatinblad3 msk socker1 st vaniljstångHallonGör så härBlötlägg gelatinblad i rikligt med vatten 5 minuter
Jag glömde visst att köpa vit choklad att toppa med men det blev gott ändå. HALLONGELE`. Blanda hallon, vatten och citron i en kastrull och låt det koka några minuter
Garnerna medhallon eller andra bär. Här är ytterligare ett vegetarianvänligt recept på pannacotta, som ni kanske har märkt är det en av mina absoluta favoritdesserter
Servera gärna med en syrlig fruktröra, till exempel passionsfrukt eller hallon. Jag är ju inte mycket för efterrätter, men den här är enkel nog för att till och med jag ska orka göra den
Det här receptet kommer från dotterns Gudmor och serveras medhallon (färska eller frysta, eventuellt rörda som sås), men så här i juletider kan även sockrade lingon och krossade pepparkakor passa fint
Hallon och björnbär. Servera pannacottan med de limemarinerade bären. Vaniljpannacottamed limemarinerade bär (4 portioner). Blanda med socker/stevia och riv skalet av 1/2 lime och saft från limen
Riv choklad och toppa med blåbär eller hallon. Efter att ha pyntat och fixat så känner jag att jag är värd lite gotteligott så fixade iordning lite vaniljpannacottamed riven mörk choklad och lite blåbär