Hetta upp på medelhög värme och rör tills allt socker har smält. Rabarber- och jordgubbskompotten. Hetta upp på medelhög värme och rör till allt socker har smält
Kladdkakebakelser med vispad vaniljpannacotta, rostad rabarber och pistage. Kladdig, fudgig kladdkaka, vispad vaniljpannacotta, ugnsrostad och karamelliserad rabarber och pistagenötter
Servera pannacottan med. avsvalnad rabarberkompott och hackat mandelkrisp. rabarberkompotten i en kastrull och koka försiktigt ihop i 5 minuter tills rabarbern är mjuk
Lägg dem i en kastrull med vatten och låt koka upp. Rabarbertopping. Låt rabarbern smälta och koka i sin egen vätska tills den blir mjuk och går sönder
Lägg rabarbern i en kastrull och täck den nätt och jämnt med vatten. Servera toppad med kompotten. Pannacotta5 dl vispgrädde1 dl gelésocker1 vaniljstångKoka grädden med gelésocker och vaniljfrön i ca 30 sek. Kompott150 g rabarberstjälkar3 dl jordgubbar½ dl strösocker1/4 vaniljstångLägg rabarbern i en kastrull och täck den nätt och jämnt med vatten. Koka grädden med gelésocker och vaniljfrön i ca 30 sek