Vaniljsås. Ugn 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda samman vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker, kokos och det avsvalnade matfettet
Äppelpaj serverad i portionsform med mördeg, mandelkräm, en äppelkompott som doftar kardemumma, kanel och vanilj, havreströssel med smak av kanel, hemlagadvaniljsås och så färska blåbär och hallon
Låt svalna något, servera med vaniljsås eller vaniljglass. Till den hemlagade vanlijsåsen som jag skrev om i föregående inlägg så blev det alltså en äppelpaj med smuldeg på havregryn
Låt kakan svalna lite under bakduk och servera den sedan gärna med lite hemlagadvaniljsås. Äppelkakan är väldigt god som den är men blir ännu godare om du serverar lite hemgjord vaniljsås till den
Det blev hemlagadvaniljsås till pajerna men den blev bortglömd på bilden. Björnbärspaj En odlarvän förärade mig några liter björnbär, som delvis gick direkt i frysen
Vispa vaniljsåsen hårt. Bred ut resten av vaniljsåsen. 5 dl Kelda® vaniljsås. Grovhacka non-stop. Häll 2/3 av smeten i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter
Jag gjorde en hemlagad variant på vaniljsås och det receptet hittas här. vaniljsås. Låt svalna något och servera med vispad grädde, vaniljsås eller glass