Blanda mjölk, havregryn, vaniljsocker och ägg i en skål. Jag experimenterade fram de här våfflorna med ägg och havregryn, och de blev väldigt goda tillsammans med kvarg och frukt
IngredienserPortioner. 45 st 50 g färsk jäst 150 g smör eller margarin 2 påsar saffran (à 1/2 g) 1 1/2 dl strösocker 5 dl mjölk 250 g kvarg (10 %) 1/2 tsk salt 1 ägg 17 dl vetemjöl (15-17 dl motsvarar 900-1020 g) Fyllning 200 g rumsvarmt smör eller margarin 1 1/2 dl strösocker 4 tsk vaniljsockerTillpensling ägg pärlsocker Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Tillsätt kakao, vaniljsocker och vispa smeten jämn. Blanda sedan fraiche och kvarg. Knackigt med sömn inatt, då är det skönt att kunna säga att det är fredag
Mixa eller vispa samman, kvarg, socker, vaniljsocker och äggulor till en jämn smet. När det blir över lemon curd kan du snabbt svänga ihop en cheesecake