Till VANILJBULLAR blandar du socker och vaniljsockerförst och sedan strör du över det. Gör snäckor som ovan (typ vanliga kanelbullar) fram tills de ska jäsa en andra gång - då packar du istället ihop alla i en smord form eller långpanna
Häll ner smeten i en smord och bröad form (använd gärna kokos iställetför ströbröd). Tycker de är ganska många bra låtar med i finalen i år jämfört med tidigare år så ikväll ska de bli kul att titta
Om ni hade tänkt baka lussebullar i år eller andra saffransbullar, gör dessa istället. Jag har sett ett recept på saffransbullar med vaniljkräm eller smörkräm men eftersom jag tycker att vaniljkräm kändes omständigt och inte är så förtjust i smörkräm fick jag inspirationen till de här bullarna med samma fyllning som i philadelphiabullarna
vaniljsocker och sikta ner florsockret. Det finns även cheesecakes som man inte gräddar, utan har gelatin i istället och dessa brukar kallas för engelsk chessecake
Sikta ner kakao, vaniljsocker och mjöl och blanda ihop. Jag är inte så mycket för att hålla mig till speciella dagar utan njöt av en enormt god kladdkaka igår kväll istället
Vispa samman ägg, socker och vaniljsocker. Jag har utgått från mitt klassiska recept på kärleksmums, men iställetför kakao har jag använt mig av vit choklad
Anledningen till att jag använder lätt produkter är att jag tycker de ger en godare smak i tårtan som låter smakerna från jordnötterna och chokladen ta plats iställetför en lite fettig smak men de går självklart bra att byta ut mot originalen
Mät upp smör, florsocker och vaniljsocker i en bunke. (Tänk på att inte vispa längre tid än att allt är blandat för då blir rulltårtan seg iställetför luftig
Jag blir mer och mer förtjust i att spackla tårtorna med smörkräm iställetför grädde. Har upptäckt att det är många fördelar, som t ex att man inte behöver oroa sig för att locket börjar smälta, (när jag spacklar med grädde fodrar jag alltid locket för säkerhets skull) och den största fördelen är att det blir ett fantastiskt underlag att lägga sp´n på
När marängsmörkrämen har svalnat och är slät, tillsätt vaniljsocker och florsocker. Sist blandar du i både vaniljsocker och grädde och vispar tills krämen är genomblandad
Blanda i kakao, vetemjöl, vaniljsocker och till sist smöret. Istället brukar jag skaka på formen eller plåten, dallrar den – är den inte klar, dallrar den inte – är den klar
Blanda mjöl, siktad kakao, vaniljsocker och bakpulver. Iställetför smält choklad till dekorering kan man dekorera på den varma glasyren med strössel, gärna strösselhjärtan
½ tsk vaniljsocker. )Iställetför mjölmix tog jag det jag hade hemma. den andra kakan jag bakade ikväll var ett test för att se om man kan fixa en glutenfri kladdkaka lika enkelt som en vanlig