Tillsätt mjölken och oljan. Tillsätt sedan mjölet blandat med bakpulver och salt. Fyll 2/3 av formarna (amerikanska muffinsformar i vanlig storlek) och grädda sedan i mitten av ugnen i ca 20 minuter. 12 msk olja
Späd medolja och mjölk. SALTA MUFFINSMED OST, GLUTENFRIA. Efter några intensiva arbetsveckor är det skönt att ha en helt vanlig arbetsvecka nu med normala rutiner
Blanda i de rivna morötterna och tillsätt mjölk och olja. Smörj och bröa muffinsformar. 5 dl rapsolja. Blötlägg adzukibönorna över natten och koka dem sedan i 30 minuter
Funkar bra medvanliga också men sätt då gärna ner formarna i en muffinsplåt om du har. Klicka ut smeten i muffinsformar, jag använde silikonformar som jag oljade in lite lätt
Smörj en form av teflon med kallpressad olivolja. Då tänkte jag att det kunde passa fint med två exempel på riktigt god LCHF-mat, som passar för en rivstart om Du tänker lägga om kosten just idag
De är inte söta och mastiga i smaken som vanligamuffins. I en annan bunke vispar du samman mosad banan, ägg och kokosolja/smör/olja några sekunder med en elvisp eller lite längre för hand
det är ju trots allt banan i, då måste det vara nyttigt), det gjorde i alla fall de flesta som jag gick i skolan med, om de inte åt muffins eller bagels
Fräs tomaterna under omrörning i lite olja, och tillsätt spenaten efter någon minut. Jag gjorde mina vegetariska matmuffins glutenfria förstås, men de kan säkert göras med vanligt vetemjöl också
Saftiga, tunga och fyllda med choklad. Oljan och creme fraichen i receptet gör dem riktigt saftiga, men se till att du inte låter dem stå inne i ugnen för länge, då blir de lätt torra, och det vill vi ju inte