Jag gjorde det enkelt för mig och gjorde vanligasaffransmuffins men enkelt behöver absolut inte betyda tråkigt för dessa muffins med blev otroligt saftiga och goda
Det är ju såklart inte på naturlig väg som de lyckas bli så men det betyder inte att det inte går att få till riktigt saftigamuffins som de i affären hemma
Vad sägs om muffins till helgen. Banan i dessa muffins gör konsistens saftig och bidrar med en härlig sötma, och blåbären bryter perfekt mot den milda banan- och vaniljsmaken
Rekommenderar att man håller koll imellanåt för att de ska bli riktigt saftiga och mjuka. Grädda i ca 13-15 minuter för vanligamuffins eller 20-25 minuter för extra stora muffins
det är ju trots allt banan i, då måste det vara nyttigt), det gjorde i alla fall de flesta som jag gick i skolan med, om de inte åt muffins eller bagels
Bakar man med det fungerar det i stort sett som vassle men gör bakverken lite saftigare. Detta recept är ett av mina favorit-recept när det kommer till muffins och detta var nog ett av de första recepten jag gjorde när jag började baka med proteinpulver