Den franska grönsaksröran som fått kokas mjuk och len i en god tomatsås, är lika god varm som kall. I veckan kommer den att tjäna som fyllning i en god äggrätt – så ni kommer träffa den här godingen igen om några dagar
Varmt i solen blev det och i stort sett all is på vägen har smält bort. Efter allehanda kött och äggrätter behöver nog magen få en något mer lättarbetad lunch, alltså blir det inkokt laxfilé i portionsvariant, kokt potatis, hemgjord hollandaisesås och så grönsaker förstås
Måste säga att utbudet av varma rätter var superbra. Det fanns olika sorters äggrätter, olika korvar, små kycklingklubbor, revben, pulled pork, sidfläsk, bacon, köttbullar i tomatsås, tunnt skivad stek, en massa kallskuret och olika feta såser och kryddsmör
Ta upp den och håll den varm. Det är också gott med curry till äggrätter och pasta. Stek fiskfiléerna vackert bruna och frasiga och lägg efter hand upp dem på varmt fat
Till bordet beställde vi deras surdegsbröd som är ett helt, fortfarande varmt, bröd med smör till. Brunchmenyn är diger med många äggrätter och de rätter vi provade var riktigt, riktigt bra
Gill som jag rekommenderar lika varmt som att faktiskt frukostera på The Wolseley. Menyn är diger och fylld med flera äggrätter som eggs benedict och omeletter men också bakverk, pannkakor med bacon och lite mer annorlunda rätter som kedgeree
Min fibromyalgi mår så mycket bättre när vi går mot varmare temperaturer. Många sökte efter äggrätter och det gjorde att omelett och äggrätter hamnade högt upp bland lästa inlägg
Dragon ger en varmt pepprig smak som för tankarna till anis. Utmärkt i dressing, till grillad fisk, kyckling, skaldjur, grytor, potatis- och äggrätter samt örtsmör