Varmcurrysås värmer så gott i kylan. Såsen avrundas på ett roligt sätt med hjälp av ett riktigt husmorsknep, nämligen att smaka av den med rårivet äpple
Tillsätt fiskbullarna och låt dem bli varma under omrörning. Fräs lök, äpple och nektarin i en kastrull med matfett tillsammans med curry, tills löken blir mjuk
Blanda en klick varmt smör med lika mycket vetemjöl. Rosta curryn lätt i en varm panna. Koka under tiden ner kycklingbuljongen till hälften ungefär och använd sedan till currysåsen
Häll den varma buljongen eller oljan i en fonduegryta med brännare. Sätt er till bords med fonduegrytan i mitten, kött och grönsaker på fat och såserna i skålar
Lägg i frikadellerna och låt dem bli varma. Currysås. Forma färsen till bollar med hjälp av en sked. Tillsätt äpple och buljong och koka såsen ett par minuter
Fräs curryn med smöret hastigt några sekunder i en varm kastrull. Äpple- och currysås. Tillsätt yoghurt och honung och smaka av med en nypa salt och peppar
Fräs curryn med smöret hastigt några sekunder i en varm kastrull. Äpple- och currysås. Tillsätt yoghurt och honung och smaka av med en nypa salt och peppar
Lägg i frikadellerna och låt dem bli varma. Currysås. Forma färsen till bollar med hjälp av en sked. Tillsätt äpple och buljong och koka såsen ett par minuter
Nästan lika snabbt gick det att göra vita bönor i currysås. Den kom hit för nästan två veckor sedan med en frukt- och grönsaksleverans från Årstiderna i Danmark