Det finns en kokbok som ligger mig lite extra varmt om hjärtat. Att så variera tillagningssättet är den enda utvägen när man inte vill tröttna på att ofta få samma fisk
Lägg nudlarna i varmt vatten tills de känns färdiga och låt dem rinna av väl i ett durkslag. Traditionellt serveras mam tom, fermenterad räksås, som kan spädas med lite olja, socker och kycklingbuljong
Lägg ner räkorna i såsen, sjud, koka ej, ett par minuter tills de är varma. Fördela fisken på varma tallrikar och arrangera sparris och champinjoner ovanpå
På det sättet blir räkorna varma, men riskerar inte att bli sega. Det blir en rätt stor sats, som kan användas som både soppa och i en lite mer reducerad form, som Räksås
Gör Hollandaise såsen och håll den försiktigt varm. Tillräksåsen behövs dessutom. Värm tallrikarna, värm räksåsen, stek den panerade fisken och ångkoka den opanerade fisken
Fiskterrine kan ätas både varm och kall och med olika såser, varma som citronsås, räksås eller kalla som dijon- och majonnässås, skagensås eller romsås