Skär bacon och purjolöken i mindre bitar. Till 6 personerhönökaka med 6 halvor3 paket bacon2 burkar creme fraiché (lätt creme fraiché blir lätt rinnig)1 purjolök200g champinjoner3 - 4 dl riven ost2-3 tomaterSkär bacon och purjolöken i mindre bitar. Till 6 personerhönökaka med 6 halvor. 3 paket bacon
Lägg en hönökaka på en plåt med bakplåtspapper. Fräs baconet. För ett tag sedan sparade jag ett recept från Anna som har bloggen Dewdropia på just varmsmörgåstårta
Lägg en halvmåne Hönökaka på en plåt med bakplåtspapper. I flera andra recept på varmsmörgåstårta består fyllningen av bacon och champinjoner, men jag tyckte faktiskt att det blev ännu godare med tonfisk
Du kan naturligtvis variera brödet till hönökaka eller vanlig rostfranska tex. Skär bacon i strimlor och fräs på i het stekpanna tillsammans med finhackad purjolök
Sprid röran på hönökakan i två lager, sedan ska tomaterna och osten på. Skiva bacona i små bitar, stek och låt det sedan dra på papper så att fettet försvinner
Lägg en hönökaka på en plåt med bakplåtspapper. Fräs baconet. VARMSMÖRGÅSTÅRTA MED KYCKLING. Lägg hälften av fyllningen ovanpå och lägg på nästa skiva, lägg på nästa lager med fyllning och på med sista skivan hönökaka
Börja stek bacon (i en eller flera stekpannor) tills det får fin färg. Strimla bacon och purjolök fint (och dela i 2 lika delar om du ska göra flera fyllningar). 280 g bacon