Lägg på därefter på skinka, tomat och slutligen osten. Jag har nog ätit varmasmörgåsar så länge jag kan minnas och när mamma började använda champinjoncrème på dem istället för smör var lyckan gjord
Lägg två skivor skinka på varje smörgås. Goda varma mackor på gång. Du behöver, för 6 st smörgåsar. 6 st skivor vitt bröd6 tsk chilisås (alt 6 tsk ketchup + 6 krm oregano, blandat)12 skivor skinka12 skivor smörgåsgurka (eller vanlig slanggurka)6 skivor tomat1 gul lök, i 6 skivor2 dl riven ost2 ägg2 krm svartpepparGör så här. 12 skivor skinka
Lägg därefter på skinka, tomat och slutligen osten. Gratinera smörgåsarna på 225 grader mitt i ugnen i ca 15 minuter 8 skivor jättefranska. 8 skivor rökt skinka
Lägg på därefter på skinka, tomat och slutligen osten. 8 skivor Jättefranska1 brk champinjoncrème8 skivor rökt skinka8 skivor tomat, gärna bifftomat18 skivor ost. Gratinera smörgåsarna på 225 grader mitt i ugnen i ca 15 minuter. Tagsfranska, rökt skinka 00 f m. 8 skivor rökt skinka
tryffelsalami och dito rosmarinskinka från Österqvist, llte vanlig kokt. skinka, en bit Kvibille Cheddar, en halv silverlök, en tomat och en kvarts burk
VARMA MACKOR MED SKINKA OCH PEPPRIG OST. Varm macka med skinka och pepprig ost. Det är inte ofta jag gör varma mackor men när jag väl gör det så tänker jag varje gång att det här ska jag göra oftare
Gör smörgåsarna i längder så kan var och en bestämma hur stor smörgås han eller hon vill ha. Lägg på tunna skivor rökt skinka eller korv och täck ytan med ostskivor
Varma mackor är otroligt gott och går att variera i det oändliga. Idag blev det en variant med rökt skinka, dijonsenap med smak av honung, brieost och några skivor Granny Smith äpple
Jag menar hur många olika varianter av smörgåsar finns det inte. pröva mina olika recept såsom en klassisk smörgåstårta med lax & skaldjur, en mer annorlunda version med bacon & grillad kyckling, eller varför inte en varm smörgåstårta med bacon, skinka & purjolök