Varmluftsugn 150 grader i 50 minuter vad blir det i en vanlig ugn recept

Sega choklate chip cookies - subway edition

Sega choklate chip cookies - subway edition

Tillsätt choklad, nötter eller vadni väljer att använda i era kakor. Rulla små bollar av smeten och lägg ut på plåten med bakplåtspapper, tryck till dem litedetblir plattare
Glutenfritt bröd på teffmjöl

Glutenfritt bröd på teffmjöl

Inspirationentillbrödethittade jag iNillas bok Baka glutenfritt, men jag gjorde om receptet liteutifrånvad jag hade hemma
Mandelmusslor med jordgubbar och rabarber

Mandelmusslor med jordgubbar och rabarber

Mandelmusslor är något som jag aldrig gjort men länge velat prova, men jag är inte så överförtjust i grädde så där bara så jag tänkte att jag måste hitta på något annat att fylla dem med och vad passar väl inte bättre än jordgubbar och rabarber så här tillsommaren
Marängbakelse med röda vinbär

Marängbakelse med röda vinbär

Jag har varmluftsugn och lät kakan stå kvar menmisstänker om man har envanligugn är det bättre att flytta upp kakan lite
Tigerkaka

Tigerkaka

Beroendevad du föredrar kan du öka eller minskamängden choklad eller sockerkaka. Det här receptet ger digensaftigtigerkaka som blirväldigt god till kalas eller fikastunder med barnen
Sirapskakor

Sirapskakor

Är det så att man ska ha varmluftsugn på eller ska man alltid när detinte nämns, använda över och undervärme
Kossans Gi-bröd

Kossans Gi-bröd

Lägg över ett bakplåtspapper om du tycker att brödetblir för mörkt. Känn med enstickabrödet är klart
Helgrillad kotlettrad av rapsgris

Helgrillad kotlettrad av rapsgris

När såsen har fått sjuda iytterligare några minuter är det dags att toppreda. Låt sedan såsen sjuda på väldigt låg värme iytterligare några minuter
Brownies med marschmallows

Brownies med marschmallows

vadå, skulle minamisslyckadebrownies vara det godaste jag har gjort, VA. Mensen när jag gjorde dem igen (till hans födelsedag, vad annars) så ändrade jag liteåsikt om dem

Semivegilasagni*

Möjligenlite högre om du inte har varmluftsugn. Men ja, vad ska jag säga, en fjärdedel av all sås. Om du tycker att detblir för mycket ost kan du alltid slänga en del av denspisen
Gino – en tidlös klassiker

Gino – en tidlös klassiker

Själv brukar jag köra dennaivarmluftsugn, så att frukten också blir varm och släpper ifrånsiglite vätska
Pizza med havregrynsbotten!

Pizza med havregrynsbotten!

Många kanske blirliteskeptiska när dem hör detta och tänker, vad är detta för skitdet kan väll inte vara gott
Tart Tropezienne - Pariserkaka

Tart Tropezienne - Pariserkaka

Ioriginalreceptet ska det vara apelsinvattenmen jag vet intevaddet är så jag tog apelsinjuiceistället