Det smakar verkligen som vanligt bröd (tycker jag). Och vilken skillnad jag märker på min ork. Värm upp ugnen till 225 grader (jag har varmluftsugn och hade 200 grader)
Kör då istället två plåtar med varmluftsugn eller kör i omgångar. Så länge vegansk mat bara tillåts vara ”annat” än de klassiska och ”vanliga” rätterna som vi vuxit upp med så ökar risken och chansen att barn inte kommer att gilla dem och därmed begränsa sin kost till ett gäng väldigt få och kanske ganska enkla rätter
Lasagnetterna har jag bara lyckats hitta i fullkornsvariant i vår mataffär men det gör ju bara lasagnen nyttigare och jag kan lova att barnen inte märker någon skillnad mot vanlig pasta
Med en liten skillnad…vi använde vår Dulce de leche, förstås. Det står inte i Roys recept men jag tror att det är 140 grader i varmluftsugn för 40 minuter stämde inte alls för mig i vanligugn, jag fick ha mina bottnar inne ca 1 timme