Varmluftsugn vanlig ugn skillnad recept

Glutenfritt bröd på teffmjöl

Glutenfritt bröd på teffmjöl

Det smakar verkligen som vanligt bröd (tycker jag). Och vilken skillnad jag märker på min ork. Värm upp ugnen till 225 grader (jag har varmluftsugn och hade 200 grader)
Veganska revbenspjäll med Clara Henry!

Veganska revbenspjäll med Clara Henry!

Kör då istället två plåtar med varmluftsugn eller kör i omgångar. Så länge vegansk mat bara tillåts vara ”annat” än de klassiska och ”vanliga” rätterna som vi vuxit upp med så ökar risken och chansen att barn inte kommer att gilla dem och därmed begränsa sin kost till ett gäng väldigt få och kanske ganska enkla rätter
Surdegsvåfflor

Surdegsvåfflor

Du kan alltså grädda våfflor till hela familjen och sedan sitta i lugn och ro och avnjuta dem utan att behöva springa upp och ner till våffeljärnet
Lasagne allt-i-ett

Lasagne allt-i-ett

Lasagnetterna har jag bara lyckats hitta i fullkornsvariant i vår mataffär men det gör ju bara lasagnen nyttigare och jag kan lova att barnen inte märker någon skillnad mot vanlig pasta

Flygande Jakob

Kanonbra med varmluftsugn, så jag slipper så och passa grytor och stekpannor. samma rätt gjord på vanlig grädde

Roy Fares förföriska Banantårta – med en touch av Pampas!

Med en liten skillnad…vi använde vår Dulce de leche, förstås. Det står inte i Roys recept men jag tror att det är 140 grader i varmluftsugn för 40 minuter stämde inte alls för mig i vanligugn, jag fick ha mina bottnar inne ca 1 timme