Vanligtvis så brukar vi inte äta någon speciell mat under påskhelgen, men i år har jag planer på att slå på stort och göra en liten vegetarisk påskbuffé
Äggrullar När jag jobbade gjorde jag ofta tunnbrödrullar med olika fyllningar som förrätt. Nu när jag lever utan spannmål så får det bli en rulle av ägg istället
Denna fantastiskt goda, och krämiga, vitkålsgratäng, med bladspenat, fetaost och soltorkade tomater, skulle kunna vara ett perfekt vegetariskt inslag på påskbuffén
Pajen funkar finfint som huvudrollsinnehavare när det ska ätas vegetariskt, och att ge den en biroll på sommarens grillkvällar går helt säkert också bra
Passar bra till kötträtter, vegetariska rätter och som dipp till grönsaksstavar. Såser, dipp och röror är enkla tillbehör som ofta står sig i flera dagar i kylskåpet
Vi börjar intressera oss mer och mer för vegetariska recept och några av de favoritrecept vi har börjar så smått få sällskap av flera goda köttfria rätter