Jag slog upp några recept på tacopaj och blev förtvivlat besviken. Jag gjorde istället en botten med majsmjöl och kryddade soyafärs med vitlök, paprikapulver och spiskummin (det är spiskummin som är själva grejen i tacomixpåsen), det resulterade i en lite roligare och antagligen mycket nyttigare tacopaj
Ingredienser Pajdeg3 dl vetemjöl150g smören nypa salt2 msk vattenFyllning1 påse vegetarisk färs från Anamma 325g1 påse tacokrydda1- 1,5 dl creme fraichePaprika och eller chilipulver150g riven ostCa 1 dl vatten1 liten gul lök1/2 röd paprikaSalt 5-10 korn nymortlad svartpeppar Några chilis för den som gillar det starkarapsolja till stekningTillbehörGräddfilTacosåsSalladNachochipsGör så här. Tillsätt därefter den vegetariska färsen, taco-kryddan, salt, peppar och ev chili och fräs 1-3 min under omrörning. 1 påse vegetarisk färs
vegetarisktacopaj,. Lakto-ovo-vegetariskt,. tacopaj,. vegetarisk tacofärs,. Vegetarisktacopaj. Här kommer en sjukt bra pajfyllning som livar upp vilken dag i veckan som helst
Det finns också en smarrig tacopaj där du har fyllningen i ett pajskal i stället för tortillabröd, den funkar kanon att göra med ett glutenfritt pajskal också
tacopaj med köttfärs och osttopping, här uppe ser du en vegetarisktacopaj med tortillabröd och så har vi den gamla favoriten tacogratäng med färskoströra
Något recept hade vi inte men med lite hjälp av ett inlägg här på bloggen om en vegetarisktacopaj, där köttfärsen ersatts med linser, och en smula forskande på Google knåpade vi med gemensamma krafter ihop en alldeles utmärkt variant
tacopaj med köttfärs och osttopping, här uppe ser du en vegetarisktacopaj med tortillabröd och så har vi den gamla favoriten tacogratäng med färskoströra