Till gårdagens vegetariska wraps gjorde jag bönbiffar med hasselnötter, som jag gjorde små och avlånga för att få bättre passform till wrapsen, och så hade jag en kall sås gjord på mango chutney och creme fraiche till,
Hur du väljer att servera dina lyckade bönbiffar låter vi vara ditt eget val, kanske gillar du bäst att käka vegetariska biffar i form av hamburgare och då gör du det, eller så kanske vill du att ha en sallad och pommes till
Det är Meatless Monday och vi fortsätter våra exkursioner och utforskar vidare i den vegetariska världen och vi måste erkänna att det verkligen är spännande och framförallt gott
Bönbiffar la Lindström. Ibland kan det vara trevligt med lite vegetarisk husmanskost som omväxling till alla spännande och kryddiga maträtter som vi käkar
Det finns ju så mycket goda grönsaker att grilla och vegetariska alternativ till kött. Bönbiffarna gräddade jag i ugnen innan och eventuellt så kan de få en snabb uppvärmning på grillen precis innan servering