Skär tunt av locket på paprikorna och rensa ur fröhuset. Fyll paprikorna ordentligt med röran. Du kan också använda en djup plåt som du vänder upp och ned så att den inte trycker ned paprikorna
Denna rätt blev helt vegetariskt/veganskt och jag tyckte det gick väldigt fort att göra den. Jag tycker om när paprikorna har mjuknat och känns tillagade
Jag böt dock ut bönorna mot tärnad kassler då vegetariskt inte alltid går hem hos övriga familjen. Idag testade jag Vegetariska fylldapaprikor i Crock-Pot/Slow cooker stuffed peppars
Gröp ur paprikorna och skölj dem. Fördela röran i paprikorna och strö riven ost på toppen. Placera paprikorna i mitten av ugnen på 175° i cirka 15 minuter. 3-4 paprikor
Skär av locket av de små paprikorna eller dela de större på längden, ta bort kärnhuset. Fyll paprikorna med blandningen, tryck till så de blir väl packade
Vegetariskt och nyttigt, en maträtt som magen blir glad av. Den vanligaste fyllningen i paprikor är tveklöst köttfärssås, men det är minst lika gott att fylla dem med tomatröra och knäcka ner ett ägg