Häll i resten av mjölet och äggen som du hade vispat med resten av sockret och salt innan. Då får jag väl kalla dem för Kesofyllda vetebullar eller snurror
2 dl mjölk1 dl socker½ tsk salt1 pkt jäst för söt deg3 dl manitobacream /vetemjöl special (går även bra med vanligt mjöl)2 vispade ägg190 g rumstempererat smör2 msk vaniljsocker eller lite stött kardeumma om man föredrar det. ca 6 dl manitobacream mjöl /vetemjöl special (går även bra med vanligt mjöl). Rör om och tillsätt 3 dl av mjölet. 2 dl mjölk1 dl socker½ tsk salt1 pkt jäst för söt deg3 dl manitobacream /vetemjöl special (går även bra med vanligt mjöl)2 vispade ägg190 g rumstempererat smör2 msk vaniljsocker eller lite stött kardeumma om man föredrar det. ca 6 dl manitobacream mjöl /vetemjöl special (går även bra med vanligt mjöl). Rör om och tillsätt 3 dl av mjölet. 3 dl manitobacream. ca 6 dl manitobacream mjöl
Tillsätt socker, salt, kardemumma, ett vispat ägg och till sist mjölet blandat med bakpulvret. Tillsätt socker, salt, kardemumma, ett vispat ägg och till sist mjölet blandat med bakpulvret