Strö över lite vetemjöl. Igår blev det ett gult bröd med durum & morot. 500 g vetemjöl special. 150 g durumvetemjöl. Strö över vetemjöl & låt degen jäsa i 3 timmar. 500 g vetemjöl special. 150 g durumvetemjöl
Igår svängde jag ihop en deg med den tillsammans med durum & vete. DURUMLEVAIN. 250 g durummjöl. 500 g ekologiskt vetemjöl. 250 g durummjöl. 500 g ekologiskt vetemjöl
Durumbröd är så himla gott. DURUMLYX. 550 g uppfriskad vetesurdeg700 g vatten1100 g ekologiskt vetemjöl250 g durumvetemjöl35 g havssalt. 1100 g ekologiskt vetemjöl. 250 g durumvetemjöl
290g vetemjöl (4 1/2dl). 100g durummjöl (2 dl). 290g vetemjöl (4 1/2dl). 100g durummjöl (2 dl). Detta blir ett snabbt inlägg för att dela med mig av receptet på de här otroligt goda frukostfrallorna
Mät upp 540 g vetemjöl special, och sedan durummjöl ovanpå i ett kärl. När en deg formats, tillsätt den återstående mängden vetemjöl special (ca 1 dl, direkt från påsen) tills degen är jämn och fin. 130 g durumvetemjöl (2 dl). 600 g vetemjöl special (10 dl)
polentamjöl till plåten – jag glömde skaffa detta men det gick bra att mjöla med durumvetemjölet. polentamjöl till plåten – jag glömde skaffa detta men det gick bra att mjöla med durumvetemjölet
I går kväll la ja en deg och i dag gräddade ja frallorna och så åt vi dessa nybakade bröden till frukost,riktigt goda och är faktiskt en av mina favoriter,självklart är det durum i,mitt favorit mjöl
160 g durum. 700 g ekologiskt vetemjöl. 160 g durum. 700 g ekologiskt vetemjöl. . Det här är ett matigt, smakrikt bröd som passar till rätter med lite sting i
Tillsätt vetemjöl special lite i taget tills du får en fast deg. Durum mjöl. 50 g jäst5 dl vatten2½ dl dinkelmjöl fullkorn2½ dl grahamsmjöl6½ dl vetemjöl special2 msk sirap2 tsk salt2 msk rapsoljaDurum mjöl. Ta upp degen på mjölat bord och dela i lagom stora bitar, ca 16-20 stForma till runda bollar och rulla dom lite i durum mjöl eller något annat mjöl. 6½ dl vetemjöl special
7 dl vetemjöl. 4 dl durumvetemjöl (men går också med vanligt vetemjöl). Blanda ihop fördegens alla ingredienser och låt stå att svälla under en handduk i minst 5 timmar
Gällande mjölsorterna är inte förhållandet mellan vetemjöl och durum stenhårt. Jag har egentligen inget hemlig eller eget recept utan följer den som finns på durumvetepaketet med små variationer