Servera biffarna och sås med potatismos, sallad och lingonsylt. 5) Forma jämnstora biffar med händerna. 6) Stek biffarna på medelvärme i smör. 3) Koka ihop, smaka av och häll över biffarna. 4) Laga biffarna färdiga tillsammans med såsen i ugnen på 200 grader i ca 15 minuter. 1 kg Vildsvinsfärs
Den gamla klassikern som fått ny kostym är nämligen Biff Rydberg som ju vanligtvis brukar kockas till på oxfilé (här hittar ni ett recept på det), men som vi fick för oss att göra på filé av vildsvinskött
Vildsvinsbiffar, messmörssås & stomp. Stek små biffar och håll varma. Idag dagens Metro tipsar vi om två bra rätter med Vildsvin och Lisa tipsar om god dryck
Blanda sist i färsen och låt den sen "sätta" sig en stund innan du steker biffarna på medelvärme. Ett tips är att steka biffarna så dom får en fin och gyllene yta och sen låta dom gå klart i ugnen (125 grader) Biffarna är klara när dom släpper i från sig vätska, då blir dom saftiga och fina (svårt att säga exakt tid). 400-500 g vildsvinsfärs eller rådjursfärs
Måhända vi slår er med förvåning, men när det kommer till valet av kött som gick ner i köttkvarnen så är det helt säkert inte lika chockerande, vildsvin
Forma biffar med fuktade händer och vänd dem i ströbröd (biffarna alltså. Äntligen skulle jag få möjlighet att prova något ur vildsvinskokboken som jag fyndade på bokrean