Blanda färs och kryddor. 500 g fett vildsvinskött, grovmalet. 150 g färskost. 1Hamburgare500 g fett vildsvinskött, grovmalet 1 msk ketchup 1 msk senap, dijonsenap salt, efter smak svartpeppar, grovmalen, efter smak 1 msk bladperslija, finhackad. 1Kall ostås50 g färskost 100 g keso 0,75 dl crème fraiche 1 msk gräslök, finskuren salt, efter smak peppar (efter smak). 1Serveras med8 hamburgerbröd, små 1 rödlök, skuren i tunna skivor 8 skivor bacon, knaperstekt 2 tomater, tunt skivade lite ruccolasalladHamburgare. Forma till 8 hamburgare och stek eller grilla dem
Lördagen bjuder förmodligen på något med vildsvin sen får söndagen överraska oss. Krydda färsen med svartpeppar efter behag, forma till lagom stora hamburgare som du grillar eller steker och serverar med allehanda smarriga tillbehör
Det blir SÅ mycket saftigare och godare att blanda än att bara ha den magra färsen. Vi invigde vår lilla knallorangea klotgrill och fixade hemmagjorda hamburgare