Wallenbergarna är klara när innertemperaturen har uppnått 68 grader. Receptet kommer ur boken ”Vildsvin, 52 utsökta rätter från tryne till svans” som är skriven av Mikael Axell och Frida Ernsth. 400 g Vildsvinsfärs
Från vårt kök får ni idag ett förslag på hur ni kan laga till en god middag med vildsvinskött, receptet är hämtat ur herr Mårtenssons favoritkokbok, "Det glömda köket" av Jens Linder
Recept hämtat ur boken ”Vildsvin. Wallenbergarna är klara när innertemperaturen har uppnått 68 grader. Receptet är fotat av Stefan Wettainen 400 gram vildsvinsfärs
Har ni inte provat att koka julskinka på vildsvin så är det hög tid att ni gör det. Idag lagar han julskinka på vildsvin, om du inte har provat innan bör du göra det nu
Medan kaffet gjorde strupen varm samt tillförde den koffeinhalt till min kropp som den behövde kom också receptet till för dagens inlägg till som skulle bestå av en stek på vildsvin späckad med rökt sidfläsk, röstipotatis med selleri och en kantarellsås med en touch av en torr fransk äppelcider
Varför inte en söndagsstek av vildsvin. Baconlindad vildsvinsstek. Skyn från vildsvinssteken. Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela via LinkedIn (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster) Baconlindad vildsvinsstek
Detta recept går naturligtvis att göra på vilket vilken större filé som helst, såsom t ex ytterfilé från vildsvin, kron- dovhjort eller filé från vanlig nöt
Tillaga steken i 175 grader i ca 1–2 timmar tills innertemperaturen visar 65–68 grader. Receptet kommer ur boken ”Vildsvin, 52 utsökta rätter från tryne till svans” som är skriven av Mikael Axell och Frida Ernsth. 800 g Fransyska av Vildsvin
Börja med att blanda ihop alla ingredisenser till marinaden till vildsvinet i en skål. Vildsvin. Tillaga sedan i ugnen på 150grader tills att innertemperaturen är ca 65grader för medium 1 kg vildsvinsytterfilé