Glacerad vildsvinsfilé. Vildsvinsfilén blev magiskt god. Ugnspotatis med "crunchy" salvia. Suveränt kött. Först la jag filéerna i en marinad som jag hastade ihop (chilimarinad, soja och en stark sås lämpad för kycklingvingar)
Med helgen inom räckhåll så är ni säkert sugna på något extra gott att stoppa i er och det ska ni så klart få, vad sägs om en vildsvinsfilé med ett helt sanslöst gott potatismos och vitlökssmör
Köttet var för övrigt vildsvinsfilé, nom nom. Nu råder det semester på bloggen. Jag njuter av att vara ledig, eller halvledig, och ägnar mindre tid vid datorn än vanligt
Vildsvinsfilén lagade vi till i vårt senaste tillskott i köket, en kolstålspanna från de Buyer som vi länge gått och funderat över att införskaffa och som vi till slut slog till på för några veckor sedan
Det ska grillas och vildsvinsfilé blir det. Äntligen middag, Helgrillad vildsvinsfilé, haloumi, grillade champinjoner samt gorgonzolafylld champinjoner, grillad majs och pommes
Prisciuttolindad vildsvinsfilé. Vildsvinsfilén satt på en galt i 120 kilos klassen, varför man naturligtvis kan göra samma sak på en ytterfilé från vildsvin i lite mindre storlek. en vildsvinsfilé eller vildsvinsytterfilé ca 160-200g/person
Ugnsbakad Vildsvinsfilé under ett valnötstäcke, 6 pers 1,2 kg vildsvinsfilé 100 g hackade valnötter 1/2 tsk salt 1/2 tsk vitpeppar. 1,2 kg vildsvinsfilé