Vildsvinsstek som jag gjorde den. Ugnen som stod och väntade med sina 100 grader fick ett digert besök av steken som nu fick stå till innertemperaturen var 57 grader
Baconlindad vildsvinsstek. Skyn från vildsvinssteken. Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela via LinkedIn (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster) Baconlindad vildsvinsstek
Tillaga steken i 175 grader i ca 1–2 timmar tills innertemperaturen visar 65–68 grader. Snitta fransyskan/bogbladsteken på mitten nästan helt igenom, salta och peppra sidorna och strö över örter och vitlök
Tillaga steken i 175 grader i ca 1–2 timmar tills innertemperaturen visar 65–68 grader. Snitta fransyskan på mitten nästan helt igenom, salta och peppra sidorna och strö över örter och vitlök
2 kg vildsvinsstek. 2 kg vildsvinsstek 1 st vitlöksklyfta 2 msk senap 0. Häll på vatten och fond och tillaga i ugn tills köttet har en innertemperatur på 70°
Denna gång var min stek extra fin, då jag hade fått en vildsvinsstek av en vän. Vildsvinsstek med honung och citron, 6 pers. 1 ½ kg vildsvinsstek eller stek från gris (min var lång-smal så jag band upp köttet lite). Sätt in formen i ugnen igen och stek tills innertemperaturen är 70°. Vildsvinsstek med honung och citron, 6 pers 1 ½ kg vildsvinsstek eller stek från gris (min var lång-smal så jag band upp köttet lite)
Innertemperaturen ska vara minst 69°. 1. Bind upp köttet till en fin form med hjälp av bomullsgarn. Krydda rikligt med de färska örterna, peppar och enbär