För att piffa till det något gjordes en fyllning på honung, dijonsenap, vitlök, färsk basilika, salt och peppar som sedan gneds in i köttet som hade skurits upp något för att göra plats för just denna fyllning
Gnid in viltsteken med salt,peppar och timjan. Har du testat vildsvinsstek. Salt och nymalen vitpeppar. -) Vildsvinsstek på mitt vis* 4 pers. 800 g benfri vildsvinsstek Salt och nymalen vitpeppar 2 msk timjan 4 vitlöksklyftor Smör 2 dl dl rödvin 3 dl vatten 1 oxbuljongtärning 3 små lökar, t. Läs även andra bloggares åsikter om Vildsvinsstek , Vilt , Rödvinssås 4 pers. 800 g benfri vildsvinsstek
Smaka av med salt och peppar. 1 svartpeppar , nymald. 1 salt och peppar. Snitta fransyskan/bogbladsteken på mitten nästan helt igenom, salta och peppra sidorna och strö över örter och vitlök
Smaka av med salt och peppar. 5 tsk Svartpeppar Malen. Snitta fransyskan på mitten nästan helt igenom, salta och peppra sidorna och strö över örter och vitlök
nymald peppar. 1 kg vildsvinskött benfritt kött, t ex bog smör salt nymald peppar 3 st schalottenlökar 3 st vitlöksklyftor 1 st morot 1 st selleristjälk 1 tsk fänkålsfrön stötta 4 st kvistar rosmarin 2 st lagerblad 2 msk tomatpuré 5 dl rödvin 1 msk viltfond 3 tsk flytande honung 2 msk smör Servera med
Svartpeppar. peppar. Gnid sedan in den i hickorysalt och peppar. Grovhacka scharlottenlökarna och lägg dem i en liten kastrull tillsammans med vitpepparkorn, vinäger och vin
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Smaka av med vinäger, sirap, salt och peppar. 2 kg vildsvinsstek. 11 krm peppar. 2 kg vildsvinsstek 1 st vitlöksklyfta 2 msk senap 0. 5 tsk salt 1 krm peppar 1 st rödlök 2 st morötter 1 bitar rotselleri 1 st äpple 2 msk smör eller margarin 5 dl vatten 2 msk viltfond Sås. 5 msk maizena redning 1 msk äppelcidervinäger 1 msk ljus sirap salt peppar Servera med. 175°Blanda pressad vitlök, senap, salt och peppar och bred runt om steken, även innanför nätet
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port 1 1/5 kg vildsvinsstek 1 st Vitlöksklyfta salt och peppar smör och olivolja Gräddsås 3 dl steksky (eller sky + vatten) 2 dl Vispgrädde 1 msk konc köttfond 1 msk Ljus sirap 2 msk maizena, majsstärkelse salt och peppar Till servering kokt potatis eller potatisgratäng