Det var faan på tiden som man brukar säga. Vildsvinsstek som jag gjorde den. Känns som det var en evighet sedan som det kom till något här men nu är det dags
Koka ihop och skumma såsen under tiden. Snitta fransyskan/bogbladsteken på mitten nästan helt igenom, salta och peppra sidorna och strö över örter och vitlök
Gör under tidenfärdigt såsen och övrigatillbehör. Flingsalt med hickorysmak. Tillsätt sedan gheen eller smöret i en fin stråle medan du hela tidenmixar
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Jag har en vildsvinssteki frysen. Höst är lika med älgjaktstider. Tjälknöl, tjälknul eller tjälaknul är ursprungligen en norrländsk maträtt bestående av djupfryst kött, vanligen älgkött, som ugnssteks på låg värme
Jag hade en finvildsvinssteki frysen som jag tinade sakta i kylskåpet. Jag hade haft en flaska Castello de Brolio hemma som jag hade hämtat hem från Italien för länge sen och det var hög tid att testa den
Tidigarei veckan hittade jag ett recept hos Remsan på Vildsvinsstek med smak av citron och honung. Ös med skyn som steken liggeri då och då under tiden