Vildsvinsytterfilé med bönwok och mos på ugnsrostad potatis 1. vildsvinsytterfilé, bit (600 g). 4 person(er) Ingredienser 1 vildsvinsytterfilé, bit (600 g) 1 msk smör Tamarindglaze
500 g vildsvinsytterfilé eller karré. 500 g vildsvinsytterfilé eller karré. Så ja, då känner vi igen det skånska höstvädret igen, himlen är mulen och det blåser, en perfekt dag för att packa undan alla sommarkläder och plocka fram höstens garderob
Vilt blir det här i det Mårtenssonska köket idag när vi bjuder er på en vildsvinsytterfilé täckt med salami och svartvinbärsgelé, serverad med en smarrig bärig sås och ett spännande tilltugg som knastrar lite extra när man tuggar på det
Tisdag 6 januari 2015. Vi fortsätter beta av vår nyårsmeny som utlovat och nu är vi framme vid självaste huvudrätten som var lite av det vildare slaget
Eftersom jag råkar veta var hon fick receptet ifrån ( Allt om Mat ) och jag faktiskt hjälpte till med tillagningen av rätten presenterar jag stolt vildsvinsytterfilé med asiatisk touch