Häll över romen, vinet och fruktsodan. Efter IKEA var det bara att åka hem och dona med lite städning, göra sig klar och förbereda välkomstbålen inför Stefan och Maries besök
Med syrliga granatäppelkärnor och mousserandevin blir bålen riktigt fräsch. Mousserandevinterbål. Den här bålen, fylld av friska citrusfrukter och kryddig ingefära, är den självklara fördrinken på vinterfesten
När vi går in i februari är det fortfarande mycket snö ute och vi varvar vinterlekarmed sköna stunder inomhus och försöker hålla borta förkylningsbasiluskerna på alla vis
Avsluta med att hälla i det mousserandevinet strax innan bålen serveras. Fyll i så fall glasen med äppeljuice och toppa medmousserandevin strax innan servering
Häll över det mousserandevinet vid servering. Lägg allt i en stor skål och häll över det vita vinet. Välj också ett alkoholfritt mousserandevin ½ liten vattenmelon
Dessutom är den riktigt god att använda tillsammans medmousserandevin i sommarens bästa bål. Lägg ner fläderklasarna i en stor hink och tillsätt socker, vinsyra och skivad citron