Serverade häromdagen denna goda ugnsrostade vitlöksås till en fin bit ryggbiff. När jag tillagar rotfrukter i ugnen så använder jag smält äkta smör istället för olivolja el rapsolja
Kanske ett glas vintill. Får väl tipsa än en gång om det där goda vinet med den fula etiketten. BBQ-rubbad ryggbiff med prästostslungade sweet potato och chilimayo, 4p. 4 skivor à 180 g ryggbiff. Grilla på direkt värme ca 3 minuter på varje sida till ca 56 C innertemperatur. Baka i ca 30-35 minuter eller tills de fått fin färg. Serveras vid cirka 18°C till rätter av fläsk-, lamm- och nötkött. 180 g ryggbiff
Poliziano Vino Nobile di Montepulciano. Hittade en för mig ny och spännande (och LCHQ-vänlig) gratäng som tillbehörtill grillat kött och som kändes kul att testa
) Till huvudrätten gjorde jag en rödvinssås som även den är en riktig jackpot, dessutom får man jättegoda vinkokta grönsaker på köpet när man gör denna sås
Vinn produkter från Lagrito´s grymma sortimentEspressorubbad ryggbiff Reverse SearedPlankgrillad oxfilé med rökt potatismosRökt chili (Chipotle)Padrones Rakt i GlödenStenad Burgare