Vinkokta musslor. till servering. Fräs smör i botten på en gryta, slå på vinet och låt koka upp. Skär lök, paprika och vitlök mindre bitar och fräs några minuter i olja tills det mjuknat
Servera med ett gott vin och en bit bröd. När vi var på semester i Italien köpte vi en paellapanna som man kan ha på grillen, blanda annat till att göra paella men man kan även laga andra saker på den
Lägg sedan i saffran, vitt vin och vinäger och låt det koka ihop någon minut. Nu över till en matig, vegetarisk paella med massa smak och proppad med nyttigheter
Tillsätt ris och saffran och låt fräsa med en stund. Saffransris och slutmonteringen av paellan. Späd med lite buljong i taget och låt den koka in innan mer tillsätts
Häll i vinet. Salt, peppar och övriga kryddor till kött och kyckling. Efter att vi var i Spanien så har jag varit sugen på att göra en paella på lchf vis
One Pot Pasta Puttanesca och ett bra sätt att minska matsvinn. Lägg sedan på några kvistar rosmarin på toppen av paellan och täck sedan stekpannan med ett lock eller med aluminiumfolie om du inte har ett lock till pannan
Tillsätt saffranet och häll på vinet. dl vitt vin. Stek paprika och tomater i lite olja tills de mjuknat något, låt kyckling, räkor och ärtor fräsa med en kort stund
Följ mig på bloglovin’ om du vill spara det här receptet och inte vill missa mina inlägg. Grejen är den att jag är fantastiskt nöjd med smakerna på min paella – men jag får efter tre försök inte riiktigt till konsistensen på riset